Vážení zakazníci, z důvodů bezpečnosti Vám budeme předávat zboží u vozidla. Do odvolání nebudeme nosit zboží do bytu. V případě že nebudete chtít přijít s námi do kontaktu, je možnost zboží zanechat na předem určeném místě. PROSÍME POŽADAVEK NAPSAT DO POZNÁMKY. Těšíme se na Vás Team Tutani

Doprava

 

Objednávku Vám dovezeme na Vámi udanou adresu dle plánovaných rozvozových tras. Rozvážíme v době mezi

7 – 16hodinou,

v Praze i ve večerních hodinách.

Hradec Králové jezdíme převážně po 15 hodině

Uzavírka objednávek je vždy předchozí den před plánovaným rozvozem do 15:00. Den před rozvozem Vám přijde informační e-mail o vyřízení objednávky a SMS s plánovaným časem dodání. Kdyby Vám SMS nedošla, určitě se ozvěte.

 Minimální cena objednávky je 380,- 

Dopravné je 89,-

Individuální dopravné je 119,-

 

Vaši objednávku Vám přivezeme v přepravní bedně nebo na přání v termoboxu. Pokud si budete chtít přepravní bednu či termobox ponechat do příští objednávky, požadujeme vratnou kauci 150 Kč. O termbox si prosím napište do poznámky v bodě číslo 3. Informace o Vás.

Od nového roku musí být podle zákona č. 477/2001 Sb., o obalech, zpoplatněny plastové nákupní tašky. Cena jedné tašky je 5Kč.

Pokud ale chceme společně šetřit přírodu, bude skvělé, pokud budete mít vždy připravenou svoji tašku, do které maso přeskládáme :)

Moc děkujeme! :) 

 

Rozvozové trasy

Nejste si jistí, kam spadáte? Zeptejte se :) doprava@tutani.c

 

Březen 2020

Duben II.

Květen 2020

Modrá trasa

Černošice - Řevnice - Mníšek pod Brdy - Dobříš - Příbram - Písek - České Budějovice - Prachatice - Volyně - Strakonice - Nepomuk - Klatovy - Švihov - Přestice - Blovice - Mirošov -  Hořovice - Zdice - Beroun -  Rudná - Hostivice

Rozvoz - 11.2., 3.3., 24.3., 14.4.

Mapa zde:

mapy čb

 

 Šedá trasa

Unhošť - Kladno - Louny - Žatec - Chomutov - Most - Litvínov - Teplice - Ústí nad Labem - Lovosice -  Litoměřice - Roudnice nad Labem - Zdiby - Klecany - Kralupy nad Vltavou

Rozvoz - 25.2., 17.3., 7.4., 28.4.

Mapa zde:

 

šedá

 

Červená trasa

Benátky nad Jizerou - Mladá Boleslav - Mnichovo Hradiště - Liberec - Jablonec nad Nisou - Semily - Jilemnice - Trutnov - Dvůr Králové nad Labem - Hradec Králové

Hradec Králové jezdíme převážně po 15 hodině :) 

Rozvoz -  18.2., 10.3., 31.3., 21.4.

Mapa zde:

červená

 

 

Žlutá trasa

A - cca 8:00-13:00

B - cca 15:00-19:00

Praha každý čtvrtek (vyhrazujeme si vyjímky podle aktuální situace)

Rozvoz -  13.2., 20.2., 27.2., 5.3, 12.3., 19.3., 26.3., 2.4., 9.4., 16.4., 23.4., 30.4.

Mapa zde:

T4

 

Bílá trasa

A - cca 8:00-13:00

B - cca 17:00-20:00

Praha každé úterý (vyhrazujeme si vyjímky podle aktuální situace)

Rozvoz -  11.2., 18.2., 25.2., 3.3., 10.3., 17.3., 24.3., 31.3., 7.4., 14.4., 21.4., 28.4. 

Mapa zde:

T4

 

Hnědá trasa

Beroun - Hořovice - Rokycany - Plzeň - Stříbro - Planá - Mariánské Lázně - Karlovy Vary Žlutice - Chýše - Pavlíkov - Rakovník - Nové Strašecí

Rozvoz - soboty  1.2., 22.2., 14.3., 4.4., 25.4.

Mapa zde:

hnědá

 

 Zelená trasa

Trhový Štěpánov - Jihlava - Velké Meziříčí - Velká Bíteš - Třešť - Pelhřimov - Tábor - Benešov - Jílové u Prahy

Rozvoz - 9.2., 28.2., 20.3., 9.4.

Mapa zde:

zelená

 

 

Oranžová trasa

Dolní Břežany - Říčany - Úvaly - Kolín - Kutná Hora - Chrudim - Holice - Pardubice - Přelouč - Chvaletice - Pečky - Poděbrady - Nymburk - Milovice - Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Mělník

Rozvoz - 14.2., 6.3., 27.3., 17.4.

Mapa zde:

oranžová

 

 

Kvůli zachování kvality a také proto, že chceme mít produkty pod kontrolou, nikdy mražené produkty nezasíláme. V první řadě, běžné přepravní společnosti, bez chladírenských vozů zakazují přepravu produktů podléhajících rychlé zkáze. Přepravní společnosti také negarantují doručení do druhého dne. Maso tedy může putovat v nesprávných přepravních podmínkách přes 24 hodin. Obzvlášť v horkých dnech je tento převoz vysoce rizikový pro vznik bakterií, které se projevují mimo jiné nafouknutím balíčku.

Jeden z největších mýtu je, že bakterie se ničí mrazem, ale pravdou je že kmeny bakterií se běžně v laboratořích uchovávají k dalšímu použití mražené. Proto je důležité, aby bakterie v mase nikdy nevznikly. Pravidelně děláme testy našeho masa v mikrobiologické laboratoři a tím si kontrolujeme kvalitu našich produktů. Nač tedy riskovat vznik bakterií nesprávnou přepravou :)

 

Těšíme se na Vás :)

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.