Doprava - barf rozvoz
Využijte náš pohodlný "barf rozvoz". Objednávku Vám dovezeme na Vámi udanou adresu dle plánovaných rozvozových tras. Rozvážíme v době mezi7 – 17 hodinou
Uzavírka objednávek je vždy předchozí den před plánovaným rozvozem do 12:00. Den před rozvozem Vám přijde informační e-mail o vyřízení objednávky a SMS s plánovaným časem dodání. Kdyby Vám SMS nedošla, určitě se ozvěte.
Dopravné Čechy TUTANI je 130,-
DOPRAVA TUTANI - Dispečink: 605 178 771
Dopravné Čechy CoolBalík je 190,-
DOPRAVA CoolBalík - Zákaznická linka tel. 725 070 721
Vaši objednávku Vám přivezeme v přepravní bedně nebo na přání v termoboxu. Pokud si budete chtít přepravní bednu či termobox ponechat do příští objednávky, požadujeme vratnou kauci 250 Kč.
Moc děkujeme! :)
ROZVOZOVÉ TRASY TUTANI:
ÚTERÝ JEDNOU ZA 14 DNÍ: A1 - 30.9., 14.10., 28.10.
Jeneč - Černošice - Mníšek pod Brdy - Dobříš - Příbram - Blatná - Strakonice - Prachatice - České Budějovice - Třeboň - Veselí nad Lužnicí - Vodňany - Písek - Milevsko - Sedlčany - Jilové u Prahy, Davle - Jeneč
ÚTERÝ JEDNOU ZA 14 DNÍ: A2 - 23.9., 7.10., 21.10.
Jeneč - Mnichovice - Chocerady - Trhový Štěpánov - Havlíčkův Brod - Žďár nad Sázavou - Velké Meziříčí - Třebíč - Jihlava - Třešť - Pelhřimov - Tábor - Vlašim - Benešov - Jeneč
ROZVOZOVÉ TRASY COOL BALÍK:
Trasa - Praha
Úterý až pátek Cca 8:00-17:00
Trasa - Čechy
Kvůli zachování kvality a také proto, že chceme mít produkty pod kontrolou, nikdy mražené produkty nezasíláme. V první řadě, běžné přepravní společnosti, bez chladírenských vozů zakazují přepravu produktů podléhajících rychlé zkáze. Přepravní společnosti také negarantují doručení do druhého dne. Maso tedy může putovat v nesprávných přepravních podmínkách přes 24 hodin. Obzvlášť v horkých dnech je tento převoz vysoce rizikový pro vznik bakterií, které se projevují mimo jiné nafouknutím balíčku.
Jeden z největších mýtu je, že bakterie se ničí mrazem, ale pravdou je že kmeny bakterií se běžně v laboratořích uchovávají k dalšímu použití mražené. Proto je důležité, aby bakterie v mase nikdy nevznikly. Pravidelně děláme testy našeho masa v mikrobiologické laboratoři a tím si kontrolujeme kvalitu našich produktů. Nač tedy riskovat vznik bakterií nesprávnou přepravou :)
Těšíme se na Vás :)