Sardinky na zelenině

 
  • 1 z 2
 

Složení:

80% hrubomletych sardinek

20% zelenina (mrkev, mangold, polníček a fazolové lusky)

baleni:  500g

Dostupnost Skladem (13 ks)
59 Kč    
Kód produktu 3159
Výrobce Barf Me
Kategorie Ryby
 

Sardinky: omega-3 mastné kyseliny EPA a DHA, vitamin D, B12, fosfor, vápník, selen, železo a niacin.

 

Mangold: obsahuje dostatek vitamínu C, dále obsahuje vitamín A, B, E a minerální látky, jako je například vápník – až 2 %, železo, fosfor, draslík a hořčík. Jinak obsahuje asi 2,5 % bílkovin, 87 – 92 % vody a dále cukry, které mu dávají lehce nasládlou chuť.

Mangold je velmi účinný v prevenci nádorových onemocnění, posiluje nervový systém, pročisťuje krev a díky obsahu železa se doporučuje při chudokrevnosti, může mít mírně projímavý účinek. Příznivě působí proti kornatění cév

 

Polníček obsahuje: vitamín C, E, B, provitamín A, kyselinu listovou, spoustu hořčíku, železo.

Vlastnosti polníčku: má uklidňující vliv na nervovou soustavu, zlepšuje činnost srdce a stav cév a posiluje obranyschopnost, jeho listy jsou šťavnatější a mají vyšší nutriční hodnotu než běžně rozšířený hlávkový salát. Ale nejenom to. Polníček normálně obsahuje vysoké množství vitamínu C, provitamínu A a v neposlední řadě také vitamíny skupiny B. Z dalších látek zahrnuje vitamín E, dále samozřejmě kyselinu listovou, rutin, ale také látky jako fosfor, vápník a jiné. Jeho význam je stěžejní pro jedince s onemocněním ledvin.

 

Zelené fazolky jsou vítaným zdrojem vitaminů a minerálních látek. Mimo to, že kalorická hodnota zelených fazolek je nízká, obsahují dostatečné množství vlákniny. Fazolky obsahují vitaminy K, A, C a Mangan a ostatní minerály a vitaminy.

 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.